Word donateur

Stichting Jazzsociëteit Groenlo

De Stichting Jazzsociëteit wil zowel het JAZZ-VESTEVAL, dat dit jaar op zaterdag 7 september 2019 voor de 32e keer plaatsvindt, en de concerten op de zondagmiddag graag blijven organiseren. Wij hebben daar donateurs voor nodig, die niet alleen met een financiële bijdrage onze stichting steunen, maar die ook onze concerten komen bezoeken.

In het 32-jarig bestaan van onze jazz sociëteit zijn er heel wat muzikale grootheden in Groenlo geweest. Georgie Fame, Piet Noordijk, Rita Reys, Greetje Kauffeld Wim Overgauw. Maar vaak ook jonge onbekende musici als Carlo de Wijs, het Rosenberg trio, Ronald Douglas, de Beets Brothers, Benjamin Herman enz. Inmiddels zijn het grote namen in de jazzwereld. De muzikanten treden graag op in Groenlo. De sfeer en de gastvrijheid spreekt hen erg aan. 

Als u donateur wordt betaalt u 40,- euro per persoon per jaar. Voor het jazz-veste-val ontvangt u een button t.w.v. euro 15,00 gratis en wordt u van onze overige activiteiten op de hoogte gehouden. 
Eenmaal per jaar kunt u gebruik maken van een concert met een gratis koud en warm buffet.
Heeft u interesse om donateur te worden? Klik dan hier!

Na het Jazz-Vesteval wordt de data voor de zondagmiddagen bekent gemaakt, en is er vanaf 16.00 uur live muziek in de Lange Gang, Kevelderstraat 15 in Groenlo waarvoor de toegang gratis is. Overige belangstellenden zijn ook van harte welkom. Uiteraard kunnen zij gratis kennis maken met onze activiteiten. 

Organisatie:
Stichting Groenlose Jazzsociëteit
Secr: Tolgaarder 4, 7141 PX Groenlo
Tel.: 06 53 912 901
info@jazzvesteval.nl

Wijzigingen voorbehouden!